MINŐSÉGBIZTOSÍTÁS

ISO_9001

 

Tudatában vagyunk annak, hogy a 21. században egy kisvállalkozás csak akkor tud a versenypiacon a nagy tervező irodák mellett hosszú távon is sikeres maradni, ha valamilyen módon megkülönbözteti magát erősebb versenytársaitól, azaz a következőket képes ügyfeleinek nyújtani:

• magas szintű szolgáltatást – versenyképes áron

• rugalmasságot – a futó projekt változásaihoz igazodva

• szigorú adminisztrációt -  a megvalósulás teljes időszakában.

 

Ezért folyamatosan figyeljük partnereink igényeinek változását. Törekszünk arra, hogy mindig a legmagasabb színvonalú terveket tudjuk határidőre leszállítani, ezzel növelve a bizalmat, az elkötelezettséget és a megelégedettséget. Megrendelőink észrevételeit örömmel fogadjuk, elemezzük, elégedettségüket mérjük. A hiányosságok figyelembe vételével szolgáltatásaink és folyamataink minőségét eszerint javítjuk.

A politikánk megvalósulása érdekében a tervezői szolgáltatásainkat a következő átfogó célkitűzések mentén végezzük:

• Kiemelt fontosságúnak tartjuk az üzleti partnereinkkel való jó kapcsolat kialakítását és fenntartását, vevőinkkel hosszú távú, kölcsönösen előnyös munkakapcsolat  kialakítására törekszünk.

• Alvállalkozóinkkal való kapcsolatainkban törekszünk arra, hogy megismerjék minőségpolitikánkat, céljainkat, és elkötelezetté tegyük őket ezek megvalósításában. Az általunk meghatározott minőségi színvonalnak megfelelően választjuk ki őket, és korrekt kapcsolatunk révén elvárjuk, hogy szolgáltatásaikkal működjenek közre a kiválóság elérésében.

• Rendszeres képzéssel, a döntésekbe való bevonással, motivációs rendszerrel minden munkatársunkat arra ösztönözzük, hogy magas színvonalú munkájukkal járuljanak hozzá a szolgáltatásaink kiváló minőségéhez.

• A jogszabályokban előírt képzéseken túl, tanulmányutakon, gyárlátogatásokon, tanfolyamokon való részvétellel biztosítjuk, hogy napra készen tartsuk szakmai tudásunkat és ismereteinket, illetve követni és alkalmazni tudjuk az építőipar illetve épületgépészet felgyorsult fejlődését, az új megoldásokat, technológiákat, eszközöket, anyagokat.

• Munkánk ellátásához magas színvonalú tervezést illetve adatvédelmet biztosító környezetet, azaz tervező szoftvereket, informatikai és egyéb eszközöket használunk.

• A minőségpolitikából leszármaztatott minőségcélok rendszeres kitűzésével próbáljuk elképzeléseinket konkrét formába önteni

Fenti elképzeléseinkhez igazodva az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek megfelelő minőségirányítási rendszert vezettünk be és alkalmazunk.